Cena oparta jest o koszty podróży - biorąc pod uwagę zerowy wynik poszukiwań u "konkurencji", nie uważam aby była zawyżona

Paskudy są rzeczywiście w pełni zorientowane na współpracę, podobnie jak mrówy

Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
W rozpoznaniu termitów bardzo pomocna może być ta prezentacja: 5termite.pdf - piszą że nie da się rozpoznać termitówMrówkolew pisze:ALE MNIE KORCI!!!!!
W czym będziesz je trzymał/ trzymasz?
Ale nie wiadomo czy Piotr ma tylko jedną kolonięgn pisze:Mrówkolew masz czas namysłu do 30 marca, jak nie to ja biorę.
Moja siostra oglądając jakiś odcinek NG w tv o termitach:__voodoo__ pisze: A tak ni z gruchy ni z pietruchy dodam, że jak tak patrze na mrówki i termity, to mrówki o wiele zgrabniejsze i ładniejszeTe małe termitki tutaj na powyższym zdjęciu jeszcze jakoś nawet ładnie wyglądają, ale dorosłe to już gorzej :P
Umarło im się niestety. Termity to nie mrówki mają inne wymagania.bzyx1 pisze:Mrówkolew, hodujesz jeszcze te miniaturowe piękności?
To, że jest stolarzem oznacza, że byłby pewien podziwu jakie wspaniałe budowle z drewna te stworzonka tworząMaximus pisze:Mój ojciec jest stolarzem w życiu bym nie pozwolił sobie na hodowanie termitów jak by zwiały to by była masakra. Choć uważam ze hodowanie mogło być ciekawe nawet