O jak fajnie, akurat trzecia strona wątku się zaczęła. Do wakacji zostało 50 dni.
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
HHHHUUUUUURRRRRRRRAAAAAA!sodek pisze:Do wakacji zostało 50 dni.
Sierpień raczej odpada. Jeżeli miał bym coś proponować to raczej początek lipca. Ale więcej szczegółów to jedynie gdy będziemy znali prognozę pogody.sodek pisze:Właśnie o to chciałem się zapytać, bo mi I połowa sierpnia niespecjalnie pasuje..
M@teusz pisze:b.niski
Zajmę się trasą w weekend ale nie wiem czy akurat Beski Niski.sodek pisze:Tak oczywiście że Beskid Niski Skoro tak wszyscy polecają a szczególnie wy to trzeba tam pojechać.
Jak będzie wiadomo gdzie (dokładnie) i kiedy to wtedy będę zbierał zapisy.sodek pisze:Trzeba przynajmniej ustalić skład :P
We wakacje to ja będę koczował w górach.M@teusz pisze:w 1 połowę lipca będę w niskim, więc jak dokładnie określicie gdzie danego dnia będziecie to odwiedzę.
Postaram się ogranczyć właśnie do tego obszaru.sodek pisze:Może być i inny Beskid
Ja mogę urządzić ale wszystko zależy od was.sodek pisze:Jak dla to ty tu rządzisz![]()
Gdybyśmy tylko znali pogodę.sodek pisze:A co do terminu, moja propozycja to oby tylko nie I połowa sierpnia
Jasne.sodek pisze:Znasz może jakąś stronę www ze szlakami?
Ja mam w domu sporo map Copassu.sodek pisze:Bo ja jakoś dobrej nie znalazłem, a w domu mam tylko mapę Beskidu Śląskiego..
Myślę, że to aktualnie najlepsze mapy na rynku. Mogę się mylić, ale mi najbardziej odpowiadają.sodek pisze:O, właśnie taką mapkę posiadam w wersji papierowej.
Fajnie, że chciało ci się to policzyć.sodek pisze: 1dzień - 16,2km
2dzień - 10,3km + 3km powrót z Potrójnej i Jawornica do schroniska
3dzień - 23km
4dzień - 10,5km - "Magurka – Przełęcz Przegibek – Gaiki" to niebieski szlak, dopiero potem czerwonym
Haha a będziesz go za mną nosił?M@teusz pisze:a namioty to po co zostały wynalezione?
3 lata temu zaplanowałem dokładnie tak samo. Skończyło się tak, że w Wełczy byliśmy ok 11.30, więc poszliśmy na Markowe (gdzie planowo mieliśmy być dopiero drugiego dnia).1 dzień:
§ przejazd do Suchej najlepiej busem
§ Sucha – Magurka – Przełęcz Przysłop – czerwony szlak
§ Przełęcz Przysłop – Przełęcz Opaczne – Jałowiec – żółty szlak
§ Jałowiec – Zawoja Wełcza (nocleg w schronisku PTSM + zakupy) – niebieski szlak