witam poszukuje mrówek....
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
-
szkodnik96
Witam wszystkich mam na imię Mateusz. Mam do wszystkich bardzo wielką prośbę ... Hoduje mrówki ale także zbieram martwe okazy. I tu się zaczyna moja prośba czy macie może jakieś martwe mrówki do oddania bo bardzo poszukuję .. A jeśli ktoś miałby coś z egzotyków to byłbym w pełni szczęścia. Z góry dziękuje.
flavus, niger, barbarus, lemani,ligniperda,herculeanus,tetramorium
- Michał Michlewicz
A co już masz? Również zbieram mrówki i można by się za coś wymienić, czy coś 
-
szkodnik96
mam już wiele gatunków moge ci je wypisać ale wymiana niestety nie wchodzi w gre bo ma mało okazów.Mam pojedyncze osobniki
flavus, niger, barbarus, lemani,ligniperda,herculeanus,tetramorium
- Michał Michlewicz
Moja lista.
Na zielono zaznaczone co mam - z prawej czy królową, samca czy robotnice.
http://www.speedyshare.com/632910349.html
Z chęcią przyjmę to, czego tu nie ma a także wszelkie nieoznaczone Myrmica i Leptothorax.
Na zielono zaznaczone co mam - z prawej czy królową, samca czy robotnice.
http://www.speedyshare.com/632910349.html
Z chęcią przyjmę to, czego tu nie ma a także wszelkie nieoznaczone Myrmica i Leptothorax.
a ja z chęcią przyjmę żywe Lptx. lub Tmnothoraxy
nawet samotne robotnice bez królowej 
Nie ma głupich pytań. Bywają tylko głupie odpowiedzi, więc pytaj śmiało :)
Newbie's Defender
O mnie |Blog o hodowli mrówek|Blog Temnothorax corticalis|Blog Leptothorax acervorum|Opowieść Camponotus herculeanus
Newbie's Defender
O mnie |Blog o hodowli mrówek|Blog Temnothorax corticalis|Blog Leptothorax acervorum|Opowieść Camponotus herculeanus
i do gablotki i do hodowli.. przykładowo robotnice Lpt. crassispinus są w stanie składać jaja. Sama widziałam na własne oczy.. szkoda, że dowiedziałam się o tym tak późno i że nie zdołałam się przekonać co z tych jaj by wyszło.. Prawdopodobnie samiec 
Nie ma głupich pytań. Bywają tylko głupie odpowiedzi, więc pytaj śmiało :)
Newbie's Defender
Newbie's Defender
.png)