Mam na imię Marcin,mam 27 lat i mieszkam w Śremie-woj.wielkopolskie.To może tyle o sobie
Moja przygoda z mrówami jeszcze się na dobre nie zaczęła ale napisze po krótce jak do Was dotarłem.
W sobote rano obejrzałem program na National Geografic właśnie o mrówkach... Zakochałem się i jak każdy internauta od razu usiadłem przy kompie.
Na początku wszedłem na alledrogo i wpisałem nieco laicko "mrówki"."Wyskoczyło" mi formikarium sprzedającego z Gdańska ale nie miałem gotówki więc zapisałem tylko jego numer GG i dalej buszowałem po necie.Wtedy własnie trafiłem do Was
Kilka dni później sprzedający z alledrogo ustawił sobie opis "kto mi narysuje ładnie mape Polski?".Z tego powodu ze kiedyś bawiłem się w rysowanie map,zagadałem do niego i "zatrudnił' mnie do narysowania mapy.Okazało się że mapa (większe miasta,podział administracyjny,większe rzeki) ma służyć jako wzór dla formikarium na specjalne zamówienie
I tak oto zaraz wychodze z domu,wysyłam mapę i czekam na moją pierwszą "rodzinke" w korkowym domku!Bardzo się cieszę z tego powodu
Pozdrawiam wszystkich obserwatorów tych małych stworzonek!
.png)