Jak można zauważyć mam 18 lat, mieszkam w Brzegu (między Opolem a Wrocławiem). Zainteresowań mam co nie miara, przedstawię kilka najciekawszych:
- biologia: od ok. 8. roku życia kocham owady, nie udało mi się policzyć dokładnego roku,
-> mrówkami interesuję się "rekreacyjnie" ~5 lat (zaczynałem od poznawania nigerek),
-> najbardziej kocham modliszki (od zawsze), ale w końcu robię sobie małą przerwę od nich, przerzucając się na mrówki
-> roślinki zawsze mnie mało interesowały jako obiekt hodowlany, w gimnazjum nie lubiłem się o nich uczyć; przez ostatni rok odmieniło mi się - ostatnio rozmnożyłem muchołówkę amerykańską i właśnie zaczynają kiełkować pierwsze maluchy oraz zająłem się mnożeniem storczyków (kilka zdjęć, a będzie zapewne więcej),
-> przymierzam się w przyszłości do motyli (Attacus atlas),
- łucznictwo - wyrób łuków i strzał tradycyjnych (drewnianych) i ogólnie rzecz ujmując majsterkowanie,
- kaligrafia (czasami popracuję nad tym, ale to bardziej rekreacyjnie),
- gry fabularne,
- co do kompa ostatnim rokiem mało gram, głównie UT2004 i symulatory (USAF lub SH4).
Obecnie (1.06.09) mam dwie Formici (jedna ma 2 latka), ale dokładnie jeszcze Was popytam.
Na forum denerwują mnie bardzo dwie rzeczy, mianowicie mam wrażenie, że nie szanuje się faktu, że spora część owadów jest chroniona bardziej lub mniej (mrówki jeszcze przeboleję, przez was i mnie kręci do rufy
Pozdrawiam!
.png)