1.Gatunek - jest tak wiele gatunków mrówek i nie mogę się zdecydować liczę na waszą pomoc i dobrą radę. Chcę, aby mrówki były spore ( oczywiście z umiarem
2.Wypełnienie formi - korek, gips, beton, drewno, piasek z gliną... czytałem o + i - każdego i patrząc na to wszystko nogi mi się uginają. Pomóżcie coś wybrać powiedzcie co wy macie może dostosujcie to do gatunku?
3.Nawadnianie - nie musicie mi tego tłumaczyć jeśli nie macie siły na takiego żółtodzioba jak ja, ale dajcie mi chociaż jakiś link gdzie przeczytam o nawadnianiach różnych formi.
4.Rośliny - to już nie pytanie a raczej ciekawość. Jakie macie roślinki w formi co polecicie?
Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi i za poświęcony mi czas. Czytam cały czas formicopedie, antmanie i inne strony związane z mrówkami nie sposób wszystko znaleźć i wyczytać. Możecie też odsyłać mnie do stron poświęconym tematom które poruszyłem wolałbym co prawda żebyście sami odpowiadali, ale to już tylko od was zależy. Jeśli podobny temat się gdzieś znajduję to przepraszam nie znalazłem go.
Pozdrawiam
Spację dajemy po przecinku. H.
.png)