Wiec tak mam na imie Kacper i mam 23 lata w sumie to zawsze chcialem miec mrowki bo dawno temu kiedy jeszcze rozumialem malo a widzialem jeszcze mniej (coz mozna zobaczyc jak sie na stojaco pod stol miesci
Dzindybry :)
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
Nistety byz tyrta estem 
Wiec tak mam na imie Kacper i mam 23 lata w sumie to zawsze chcialem miec mrowki bo dawno temu kiedy jeszcze rozumialem malo a widzialem jeszcze mniej (coz mozna zobaczyc jak sie na stojaco pod stol miesci
) bylem z rodzinka na jakis wczasch ( straszna wojne mialem przed wyjazdem z mama bo nie chiala zabrac psa z nami
) maz mamy kolezanki z pracy mial formi , a w nim mrowki i paietam ze od tamej pory straszliwie tez takie chcialem chec ta kolatala sie w glowie wracala co jakis czas az pewnego wieczoru nudzilem sie i mysle popatrze co tam ciekawego w sieci i tak smigalem sobie i jakims cudem trafilem na Wasza strone , pokookalem w forum i naszla mnie pewna mysl skoro opieka nad kolonia jest relatywnie prosta i po za nakladem poczatkowym ( bo jednak konstrukcja formi to sa koszta ) koszta praktycznie zerowe to czemu by tak nie sprawic sobie jednej. Doznalem juz pierwszej porazki bo w przeciagu jednego dnia pozbawilem sie mini koloni l.niger (krolowa ocalala ) i rozbilem formi (blad projektu , a i wykonanie w pelni nie profesjonalne nie pomoglo
) ale bede kabinowal (czyt. kradl poczwarki z okolicznych mrowisk niech tylko pogoda dopisze
. Zapomnial bym jestem z Bialego stoku tu sie urodzilem i tu mieszkam (znowu
)
Witam Ciebie serdecznie, napewno wszyscy sie uciesza że przybywa nam jeszcze jeden fanatyk
Na początek polecał bym Tobie zacząć z próbówką, proste tanie i wogóle
napewno zresztą czytałeś conieco na stronce i forum. Pozdrawiam Białystok
Aktualnie hoduję: Tetramorium caespitum; Formica fusca; Lasius umbartus
.png)