Manica rubida - wścieklica dorodna Formika (pytania)
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
Pytania do mojego dziennika.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Truteń weteran.
- pawelllQwE
- Kontakt:
No i bardzo ładnie
Nieźle jej mieszkanko zaciemniłeś, to pierwsze i ostatnie zdjęcie to probówka ode mnie?
Nieźle jej mieszkanko zaciemniłeś, to pierwsze i ostatnie zdjęcie to probówka ode mnie?
Tak - stąd pozdrowienia 
Truteń weteran.
Truteń weteran.
- pawelllQwE
- Kontakt:
Nawzajem
Czyli jednak te moje probówki nie są takie małe, królowa wydaje się przy nich niewielka ;P
Czyli jednak te moje probówki nie są takie małe, królowa wydaje się przy nich niewielka ;P
Formik odpowiem na Twoje pytanie z shota tutaj: rozwój jajko-imago trwał ponad 1,5 miesiąca. Królowa prawie od razu po złapaniu złożyła jajka a więc tyle też czekałem na pierwsze robo
Ktoś to kiedyś napisal na forum, ale powtórzę: podstawa to zaciemnienie i zabezpieczenie przed drganiami. No i oczywiście fury żarcia
Powodzonka w hodowli 
"Turysta nie wie skąd wraca,
podróżnik nie wie dokąd jedzie"
M.rubida, Myrmica sp., M.ruginodis, F.polyctena, F.sanguinea, F.cunicularia, F.cinerea, Formica fusca, L.niger, L.flavus, L.brunneus, L.mixtus, D.quadripunctatus, C.ligniperdus.
M.rubida, Myrmica sp., M.ruginodis, F.polyctena, F.sanguinea, F.cunicularia, F.cinerea, Formica fusca, L.niger, L.flavus, L.brunneus, L.mixtus, D.quadripunctatus, C.ligniperdus.
Moja jest kapryśna bo nie chce żreć xd
Zobaczymy jak potoczą się jej losy po adopcji robotnic.
Zobaczymy jak potoczą się jej losy po adopcji robotnic.
Truteń weteran.
Truteń weteran.
Moja też nie chciała, zaczęła żreć dopiero jak były larwy 
- pawelllQwE
- Kontakt:
Całkiem logicznedexter688 pisze:zaczęła żreć dopiero jak były larwy
[nieskromność mode ON]dexter688 pisze:Ktoś to kiedyś napisal na forum, ale powtórzę: podstawa to zaciemnienie i zabezpieczenie przed drganiami.
Hmm... chyba znany światowy myrmekolog ukrywający się przed blaskiem fleszy pod nickiem Harnaś.
[nieskromność mode OFF]

MAĆKO
No to chyba koniec twojego ukrywania bo cie wyczaili
:-P
Jeszcze chcesz się ze mną skontaktować napisz mi Prywatną Wiadomość lub zadzwoń/wyślij sms pod 690 067 950.
Na wolne chwile polecam:
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=456623
Na wolne chwile polecam:
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=456623
Harnaś, wystąpisz w "tańcu z gwiazdami". 
Może to i logiczne, że nie je jeśli nie ma larw, no ale bez przesady - jak wychodzi, to chyba nie po to, żeby pooddychać świeżym, górskim powietrzem? ;p
Może to i logiczne, że nie je jeśli nie ma larw, no ale bez przesady - jak wychodzi, to chyba nie po to, żeby pooddychać świeżym, górskim powietrzem? ;p
Truteń weteran.
Truteń weteran.
- pawelllQwE
- Kontakt:
Oznacza teren 
E tam, królowe tego gatunku robią czasami nielogiczne rzeczy, a tak w ogóle co w tym złego, że się chce przespacerować.Formik pisze: Może to i logiczne, że nie je jeśli nie ma larw, no ale bez przesady - jak wychodzi, to chyba nie po to, żeby pooddychać świeżym, górskim powietrzem? ;p
Formik pisze:Harnaś, wystąpisz w "tańcu z gwiazdami".
A może w "Tańcu z mrówkami"
.png)