Tańczyliście kiedyś jumpstyle ? Co o tym sądzicie ? Może chcecie się nauczyć ?
Mi osobiście dobrze w tym idzie !
Film 1
Film 2
Film 3
Film 4
Jeśli chcielibyście się uczyć to nie ma problemu - piszcie
Moderator: Moderatorzy
Nie tańczyłem nigdy. Zauważyłem, że wielki boom na to był jakieś 2, 3 lata temu. Dla mnie osobiście wygląda to trochę jakby ktoś wdepnął w mrowisko i próbował strzepnąć mrówki z nogawki. Może dlatego że po prostu nie trawię takiej muzyki.KamiLL pisze: Tańczyliście kiedyś jumpstyle ? Co o tym sądzicie ? Może chcecie się nauczyć ?

Trochę tolerancji.bartel441 pisze:Jak dla mnie to głupota dla dzieci którym się ostro nudzi ;]
W pewnym sensie to również wyrażenie siebie. A to, że nie wszystkim się to podoba to już tak musi być.KamiLL pisze:hmmm... ale chyba lepsze to niż chlanie po krzakach ? ^^

hehehe pomysl ile osob twierdzi tak samo o hodowli mrówekbartel441 pisze:Jak dla mnie to głupota dla dzieci którym się ostro nudzi ;]
Harnaś ale czy ja kogokolwiek obraziłem ? nie , ja po prostu wyraziłem swoje zdanieHarnaś pisze:Trochę tolerancji.bartel441 pisze:Jak dla mnie to głupota dla dzieci którym się ostro nudzi ;]
W pewnym sensie to również wyrażenie siebie. A to, że nie wszystkim się to podoba to już tak musi być.KamiLL pisze:hmmm... ale chyba lepsze to niż chlanie po krzakach ? ^^