Messor barbarus: co je oprócz ziarna
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy, mod
(moderator prosi: opisz dokładnie nie tylko w temacie ale i w treści!) co oprócz ziarna dawać Messor barbarus?
2x-messor barbarus największa z nich 1200 robotnic. 5x-lasius niger największa z nich 2000 robotnic. 1x-Camponotus ligniperda 3000 robotnic. 2x-Formica fusca 500 robtnic. 1X-Camponotus herculeanus 2130 robotnic.1X-Tetramorium caespitum 7300 robotnic
Owady. <znaczki>
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Truteń weteran.
A coś oprócz owadów po moja kolonia 1 królowa i 2 robotnicy niezbyt je lubią( w ogóle nie ruszają muszek owocówek).
2x-messor barbarus największa z nich 1200 robotnic. 5x-lasius niger największa z nich 2000 robotnic. 1x-Camponotus ligniperda 3000 robotnic. 2x-Formica fusca 500 robtnic. 1X-Camponotus herculeanus 2130 robotnic.1X-Tetramorium caespitum 7300 robotnic
Pomyśl co mogłyby jeść w naturze. My możemy im dostarczyć takie produkty jak mieszankę jajeczną, miód itp. (sam nigdy nie próbowałem im tego podawać, gdyż moje Messor barbarus bardzo lubią ziarna i muszki owocówki
).
I tak przy okazji... nie myśl sobie, że będą przy takiej ilości robotnic zjadać np. 3 muszki owocówki dziennie. One teraz naprawdę mało potrzebują. Moje mrówki przy tej liczebności zadowalały się ziarnem pszenicy. Bardzo długo je mieliły
I tak przy okazji... nie myśl sobie, że będą przy takiej ilości robotnic zjadać np. 3 muszki owocówki dziennie. One teraz naprawdę mało potrzebują. Moje mrówki przy tej liczebności zadowalały się ziarnem pszenicy. Bardzo długo je mieliły
- pawelllQwE
- Kontakt:
Nasiona...... 
Formik pisze:Owady. <znaczki>
pawelllQwE pisze:Nasiona......
Piszesz: "Owady." dajesz dziesięć spacji i minkę.

MAĆKO
.png)