[Camponotus ligniperda] - kamil8865 - pytania
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
Powiedz mi co Ci posłużyło za wentylacje bo nie mogę powiększyć zdjęcia i nie wiem co to za niebieskie koreczki 
Ale ja na zdjęciach batona nie widzęDrwal pisze: czym robiłeś korytarze w batoniku?
Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem.
- pawelllQwE
- Kontakt:
Elegancko, powodzenia 
Tego świerszcza podałeś żywego?

MAĆKO
Na początku wpuściłem żywego, ale tylko jedna robo go próbował atakować.
Więc złapłem go i wrzuciłem marwego.
A mam pytanie:
Mrówki zacząłem dzisiaj podgrzewać. Temperatura na arenie wynosi w podgrzewanym miejscu 26*C, a gdzie nidziej 23*C. Taka temperatura będzie dla nich dobra?
Więc złapłem go i wrzuciłem marwego.
A mam pytanie:
Mrówki zacząłem dzisiaj podgrzewać. Temperatura na arenie wynosi w podgrzewanym miejscu 26*C, a gdzie nidziej 23*C. Taka temperatura będzie dla nich dobra?
Jasne.kamil8865 pisze:Mrówki zacząłem dzisiaj podgrzewać. Temperatura na arenie wynosi w podgrzewanym miejscu 26*C, a gdzie nidziej 23*C. Taka temperatura będzie dla nich dobra?

MAĆKO
- pawelllQwE
- Kontakt:
"Czy to możliwe, żeby przez dwa dni larwa tak urosła??"
Oczywiście
Oczywiście
- pawelllQwE
- Kontakt:
Nie, to nie jest żołnierz.
Lubię Twój dziennik 
Szczególnie za dużo zdjęć w miniaturkach-chce ich jeszcze wiecej!
Odnośnie robotnicy to PawelllQwe ma rację- żołnierz ma dużo szerszą głowę i inna budowę karku-no i jest większy. Ta robotnica to wzrośnieta minor/mała media ( o ile centymetrową mrówkĘ można nazwać małą
).
Szczególnie za dużo zdjęć w miniaturkach-chce ich jeszcze wiecej!
Odnośnie robotnicy to PawelllQwe ma rację- żołnierz ma dużo szerszą głowę i inna budowę karku-no i jest większy. Ta robotnica to wzrośnieta minor/mała media ( o ile centymetrową mrówkĘ można nazwać małą
Jeszcze chcesz się ze mną skontaktować napisz mi Prywatną Wiadomość lub zadzwoń/wyślij sms pod 690 067 950.
Na wolne chwile polecam:
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=456623
Na wolne chwile polecam:
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=456623
Nie, media.Czy to żołnierz?

MAĆKO
.png)