W tym wątku proszę o uwagi oraz zadawanie pytań.
God bless the queens!
pytania do: Manica rubida. kolonia poliginiczna drwala
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
W rzeczy samejDrwal pisze: God bless the queens!
Dokarmiaj je podając bardzo małe porcje. BTW moja jadła tylko owady, a miód był nieruszony.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Truteń weteran.
Jak wyklują się larwy, to będziesz musiał odwrócić proporcję o 180*Drwal pisze:U mnie zarówno miód jak i owady cieszą się powodzeniem. Tych drugich nie będę podawał co dziennie a co 3 dzień. Do miodu zostawię im stały dostęp.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Truteń weteran.
Prawda to. Moja Manica mając 8 larw wcinała miodek i 3-4 komary dziennie 
"Turysta nie wie skąd wraca,
podróżnik nie wie dokąd jedzie"
M.rubida, Myrmica sp., M.ruginodis, F.polyctena, F.sanguinea, F.cunicularia, F.cinerea, Formica fusca, L.niger, L.flavus, L.brunneus, L.mixtus, D.quadripunctatus, C.ligniperdus.
M.rubida, Myrmica sp., M.ruginodis, F.polyctena, F.sanguinea, F.cunicularia, F.cinerea, Formica fusca, L.niger, L.flavus, L.brunneus, L.mixtus, D.quadripunctatus, C.ligniperdus.
Liczba potomstwa często maleje w tajemniczych okolicznościach
Tak przynajmniej dzieje się u moich Manic. 
"Turysta nie wie skąd wraca,
.png)