Revan, czy Tobie nie zdarzyło się grać w x-wars przez przypadek? Bo grał tam swego czasu ze mną Revan i miał awatar niepokojąco podobny do Twojego
Revan - czy my się nie spotkaliśmy już w sieci :) ?
Moderator: Moderatorzy
Nie mogę jeszcze pisać wiadomości prywatnych (
), więc trudno, utworzę nowy wątek
.
Revan, czy Tobie nie zdarzyło się grać w x-wars przez przypadek? Bo grał tam swego czasu ze mną Revan i miał awatar niepokojąco podobny do Twojego
.
He, he. To nie ja
Nie znam tej gry.
to się wetnę- Revan to znana postać z KOTOR'a. Jest też książka o tym tytule (oczywiście uniwersum Star Wars). Możesz spotkać wiele osób o tym samym nicku 
Nie ma głupich pytań. Bywają tylko głupie odpowiedzi, więc pytaj śmiało :)
Newbie's Defender
O mnie |Blog o hodowli mrówek|Blog Temnothorax corticalis|Blog Leptothorax acervorum|Opowieść Camponotus herculeanus
Newbie's Defender
O mnie |Blog o hodowli mrówek|Blog Temnothorax corticalis|Blog Leptothorax acervorum|Opowieść Camponotus herculeanus
Wszystko się oczywiście zgadza. Sam też grałem w kotora laaata temu. Nick wziąłem taki, bo jak pisałem w "przedstawmy się" do hodowania mrówek wróciłem po długiej przerwie spowodowanej czynnikami z zewnątrz. Z tego co pamiętałem imię bohatera Revan było tłumaczone m.in. jako osoba, która powraca po długiej nieobecności, brać odwet itd., więc zależność się zgadzałaRevan to znana postać z KOTOR'a. Jest też książka o tym tytule (oczywiście uniwersum Star Wars)
Jak szukałem przez google ciekawe pozycje na awatar, to w sumie jest tylko kilka, więc prawdopodobieństwo, że ktoś zrobi podobny jest b. duże.
O tym w sumie nie pomyślałem... Ale dzięki temu, że nie pomyślałem mam kilka postów więcej i już mogę pisać wiadomości prywatneRevan pisze:Jak szukałem przez google ciekawe pozycje na awatar, to w sumie jest tylko kilka, więc prawdopodobieństwo, że ktoś zrobi podobny jest b. duże.
.png)