Czy taki ślad jaki widzicie na zdjęciu muszę usunąć? czy może zostać? (nie chce żeby mrówki mi się zatruły czy coś podobnego)
Tymczasowa Arena
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
-
KotLuminos
Witam
Zaczołęm robić tymczasową Arenę
(Więcej informacji dlaczego znajduje się w: viewtopic.php?f=3&t=6859 oraz w viewtopic.php?f=3&t=6834)i wykręciłem dziurkę 10mm
Ale to było robione wiertarką i został dokładnie taki ślad:
Czy taki ślad jaki widzicie na zdjęciu muszę usunąć? czy może zostać? (nie chce żeby mrówki mi się zatruły czy coś podobnego)
- slodkie_ciacho
- Kontakt:
Witam.
A dlaczego miałyby się zatruć?
Usuwać nie trzeba, ale ze względów estetycznych... wystarczy pewnie nożykiem tapicerskim.
Pozdrawiam
A dlaczego miałyby się zatruć?
Usuwać nie trzeba, ale ze względów estetycznych... wystarczy pewnie nożykiem tapicerskim.
Pozdrawiam
-
KotLuminos
Witam
mam pytanie: w moim pudełku zrobiła się para wodna(niedokońca wytarłem wodę) czy jest ryzyko rozwinięcia się drobnoustrojów(to jest niewielka para wodna....taka ja zostawia się w butelce po wodzie)
- slodkie_ciacho
- Kontakt:
To nie zrobiłeś żadnej wentylacji?
Musisz zrobić wentylację - ja robię jedną z góry i poprzeciwnej stronie na ścianceKotLuminos pisze: sob 23 lis, 2019 Witammam pytanie: w moim pudełku zrobiła się para wodna(niedokońca wytarłem wodę) czy jest ryzyko rozwinięcia się drobnoustrojów(to jest niewielka para wodna....taka ja zostawia się w butelce po wodzie)
.png)