Wiem, że zdjęcia są okropne, ale jakieś tam zrobiłam.
Karina.
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
Niestety nie dysponuję lepszym sprzętem, a galeria będzie aktualizowana.XDDD pisze: pt 17 kwie, 2020 galeria ma wiecej niz 2 zdjecia wiec polecam ci dodac jeszcze troche
a poza tym to postaraj sie robic troche lepsze zdjecia na przyszlosc
i wyrazniejsze troche
Twoje zdjęcia są bardzo ładne.Karina Von Treskow pisze: pt 17 kwie, 2020 Stworzyłam tutaj swoją małą galerię.![]()
Wiem, że zdjęcia są okropne, ale jakieś tam zrobiłam.![]()
843.PNG
Pozdrawiam,
Karina.![]()
MyrmeLuna pisze: pt 17 kwie, 2020Twoje zdjęcia są bardzo ładne.Karina Von Treskow pisze: pt 17 kwie, 2020 Stworzyłam tutaj swoją małą galerię.![]()
Wiem, że zdjęcia są okropne, ale jakieś tam zrobiłam.![]()
843.PNG
Pozdrawiam,
Karina.![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję!Olga888 pisze: pt 17 kwie, 2020 Bardzo fajny pomysł z utworzeniem galeriiCzekamy na dalsze materiały
![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie![]()

Muszę się zgodzić. To nie ma sensu, a tylko zapycha forum. (bez urazy)slodkie_ciacho pisze: wt 21 kwie, 2020 Witam.
Bez urazy ale tylko jedne zdjęcie jest w miarę fajne (jakby zrobione mikroskopem?), bez sensu wstawiać zdjęcia na których widać jedynie coś przypominającego mrówki...
Jeżeli robisz zdjęcia telefonem proponuję zainwestować w "uniwersalne obiektywy soczewki" na Allegro za 17,90zł. Nie chcę żeby było że robię reklamę-polecam je bo mają makro 15x, inne zwykle tylko 10x.
Pozdrawiam