Witam,
Chodzi mi ostatnio po głowie pomysł zrobienia dla temnothorax formi. Wszytko mam już opracowane, tylko się zastawiam jaki korek wybrać. Izolacyjny, czy jakiś inny?
Formikarium
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
-
Karina Von Treskow
- Kontakt:
Myślę, że to najlepszy korek - izolacyjny, ale ja szczerze polecałabym Ci szalkę Petriego.Anonim123 pisze: sob 18 kwie, 2020 Witam,
Chodzi mi ostatnio po głowie pomysł zrobienia dla temnothorax formi. Wszytko mam już opracowane, tylko się zastawiam jaki korek wybrać. Izolacyjny, czy jakiś inny?
O szalce petriego słyszałem wiele złych opinii, dzięki.Karina Von Treskow pisze: sob 18 kwie, 2020Myślę, że to najlepszy korek - izolacyjny, ale ja szczerze polecałabym Ci szalkę Petriego.Anonim123 pisze: sob 18 kwie, 2020 Witam,
Korek do formikariów nazywa się korek techniczny! Izolacyjne są impregnowane środkami owado i grzybo bójczymy. Poza tym są nie ciągną wilgoci jak korek ekspandowanyAnonim123 pisze: sob 18 kwie, 2020 Witam,
Formikarium już zbudowane, wybrałem korek techniczny.srebrny pisze: pn 11 maja, 2020Korek do formikariów nazywa się korek techniczny! Izolacyjne są impregnowane środkami owado i grzybo bójczymy. Poza tym są nie ciągną wilgoci jak korek ekspandowanyAnonim123 pisze: sob 18 kwie, 2020 Witam,
-
ANTek mrówczarz
Witam.
Podeślesz zdj?
Podeślesz zdj?
Kolonie:
Dolyrichoderus Quadripunctatus
Manica Rubida
Lasius Niger
Messor Barbarus
2x Themnothorax sp.
Byłe kolonnie:
Lasius Flavus
Myrmica rubra
Inne:
Doświadczenie - 4lata
Lubię: film, fotografię i myrmekologię oczywiście.
Dolyrichoderus Quadripunctatus
Manica Rubida
Lasius Niger
Messor Barbarus
2x Themnothorax sp.
Byłe kolonnie:
Lasius Flavus
Myrmica rubra
Inne:
Doświadczenie - 4lata
Lubię: film, fotografię i myrmekologię oczywiście.
.png)