Gry zwykłe, gry sieciowe..

Mrówki to nie wszystko! Na inne tematy też można pogadać ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
geb88

sob 26 maja, 2007

Znacie jakieś ciekawe gry? nuuudą ostatnio tu u mnie wieje, a nie mam w co grać.. Może coś z mmorpg lub zwykłe strategie? Albo inne? w miarę możliwości prosze o opis.. przedewszystkim wymagań sprzętowych (lineage2 u mnie nie pójdzie ;) )
Nie ma głupich pytań. Bywają tylko głupie odpowiedzi, więc pytaj śmiało :)
Newbie's Defender
O mnie |Blog o hodowli mrówek|Blog Temnothorax corticalis|Blog Leptothorax acervorum|Opowieść Camponotus herculeanus
asak

ndz 27 maja, 2007

quack 3 jest dobry
dzika_mrowka

ndz 27 maja, 2007

to tak zeby pograc sobie legalnie na koszt amerykanskiego podatnika:
www.americasarmy.com
www.americasarmy.pl
Awatar użytkownika
Jeremi
Kontakt:

ndz 27 maja, 2007

Ja pykam od kilku lat w to samo: Aliens vs. Predator 2, World War: Black Gold III no i przechodze wszystkie wersje GTA począwszy od I, ale IV nie uciągnę. A jeśli ktoś lubi pojeździć to najlepszą wersją NFS: jak dla mnie był Most Wanted. Mogę też polecić serię Prince of Persia. Te gry działają na starych kompach takich jak mój( AMD Athlon 2200+ z taktowaniem na 1.80 GHz, 512MB RAMu Kingstona, Nvidia geforce FX 5200 reszta standard) przynajmniej na średnich ustawieniach. Polecam też eksperymentowanie z modelami.
Ostatnio zmieniony ndz 27 maja, 2007 przez Jeremi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alex

ndz 27 maja, 2007

www.runescape.com - super MMORPG która podbiła serca wielu ludzi na świecie aby stworzyć konto i zacząć grę trzeba kliknąć Create a Free Account - sam w to gram już 1,5 roku POLECAM :!: :!: :!:
[size=109][color=red][b]Szanuj Zieleń i to co pod nią mieszka!!! :ant:[/b][/color][/size]
Awatar użytkownika
Albert

ndz 27 maja, 2007

Jesli chodzi o garnie samemu lub przez neta to Saga Warcraft (3 i World of Warcraft) i Heros of Might and Magic mowi sama przez sie... Ale i tak Warcraft rulez :D Bentai del Elune!!

Polecam równiez Rollercoaster Tycoon (przeszedłem jedynke z dodatkami, teraz garm w trójke bo jedynka nie chodzi na XP) i Zoo Tycoon z naciskem na 2

ps: Rzeczpospolita jest jak saga Heroes oMaM. Po trzeciej odsłonie wszystko sie sypie...
rzepa żepa ziepa ziepa
Awatar użytkownika
Mrówkolew
Kontakt:

ndz 27 maja, 2007

Jak dla mnie gry to strata czasu :P Książkę lepiej byś poczytała :)
Awatar użytkownika
Jeremi
Kontakt:

ndz 27 maja, 2007

A dla niektórych szkoła ogólnokształcąca to strata czasu:P hehehe
Awatar użytkownika
geb88

ndz 27 maja, 2007

gry działają na starych kompach takich jak mój( AMD Athlon 2200+ z taktowaniem na 1.80 GHz, 512MB RAMu Kingstona, Nvidia geforce FX 5200 reszta standard)
mój jest jeszcze starszy : 800MHz, 256 RAM,32 karty graficznej...
Albert pisze:Heros of Might and Magic
Masz moze HoMM2? wszędzie jej szukam.. ale taka, żeby grała bez płyty.
Albert pisze:Rzeczpospolita jest jak saga Heroes oMaM. Po trzeciej odsłonie wszystko sie sypie...
Co racja to racja ;)
Mrówkolew pisze:gry to strata czasu Razz Książkę lepiej byś poczytała Smile
W tym problem.. nie mam już czego czytać..
Geremy pisze:dla niektórych szkoła ogólnokształcąca to strata czasu
Też racja, chociaż gimnazjum jest jeszcze gorsze :D
Newbie's Defender
O mnie |Blog o hodowli mrówek|Blog Temnothorax corticalis|Blog Leptothorax acervorum|Opowieść Camponotus herculeanus
Awatar użytkownika
Mrówkolew
Kontakt:

ndz 27 maja, 2007

geb88 pisze:W tym problem.. nie mam już czego czytać..
Ja ostatnio czytałem: R. Kiyosaki ,,Bogaty ojciec, biedny ojciec", L. M. Freedom ,,Autosugestia", D. J. Schwartz ,,Pozytywne Myślenie - drogą do sukcesu", M. George ,,1001 sposobów na relaks. Jak pokonać stres i odnaleźć doskonały spokój", M. Maeterlinck ,,Życie mrówek" i ,,Życie termitów", które mogę Ci w pełni polecić :) Do czytania jest jeszcze ogrom fascynujących rzeczy :)
Awatar użytkownika
Jeremi
Kontakt:

ndz 27 maja, 2007

To ja Tobię radzę Nessówki zainstalować, to były czasy kiedy ja byłem maalutki, te gry miały popularnosc jak dziś gry komputerowe,a poza tym gram je do dzis, bo są fajne.
Awatar użytkownika
Albert

ndz 27 maja, 2007

Ja np gustuje w literaturze Tolkiena... trza miec coś z łokciem aby stworzyc taki świat... lub hodowac mrowki :D
rzepa żepa ziepa ziepa
Mrówek

ndz 27 maja, 2007

Gry - RPG (neverwinet nights przede wszystkim i ponad wszystko) strategie (sagi blizzarda ponad wszystko) Heroes of Might and Magic III oraz kilka innych pozycji
Ksiązki - fanatsy przede wszystkim i ponad wszystko (na koncie wszystkie książki tolkiena, włącznie z nietłumaczonymi na Polski księgami z historii śródziemia i numenoru) Czyli Tolkien Świat Dysku, Eragon itp.
Awatar użytkownika
Jeremi
Kontakt:

ndz 27 maja, 2007

A ja w skrócie mogę powiedzieć tak: lubie gry realistyczne( np. akcja dzieje sie w czasie II wojny, lub dzieje sie w 2004 roku) - World War, NFS,MoH, jedynie grając w Aliena przez sieć odnoszę się do sf pod nickiem Berimabu PL. A co do książek, to czytam z przymusu( lektury szkolne itp.) lub książki typu zagadki ziemi, przeszłość kosmosu etc. gdzie są ciekawe informacje, za to nie trawię Harrego Pottera itp., mimo iż się bardzo starałem:(.
Awatar użytkownika
Yelonek2

wt 29 maja, 2007

Albert pisze:Jesli chodzi o garnie samemu lub przez neta to Saga Warcraft (3 i World of Warcraft) i Heros of Might and Magic mowi sama przez sie... Ale i tak Warcraft rulez :D Bentai del Elune!!
Tfu, World of Warcraft. Wiesz ile mnie kosztowało silnej woli, żeby to rzucić?
Awatar użytkownika
geb88

wt 29 maja, 2007

Mnie nic... po prostu, któryś z braci pożyczył płytkę.. i nie wróciła..
Newbie's Defender
Awatar użytkownika
Albert

wt 29 maja, 2007

Hihi, ja nie mam WoW'a bo mnie chwilowo nie stac:P Pozatym ciężko to dostac w Polsce<bynajmniej ja nigdy tego w żadnym sklepie nie widzialem>
rzepa żepa ziepa ziepa
ODPOWIEDZ