Pytania do dziennika L. flavus

Zapisy obserwacyjne hodowli mrówek to cenne źródła informacji którym warto się dzielić. Oto nowy dział "Dzienniki Hodowlane". :-)

Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy

Smalczyk116

pn 23 sie, 2010

Tu zadajemy pytania odnośnie dziennika L. flavus
Awatar użytkownika
Drwal

pn 23 sie, 2010

pudelku po tictakach za małe było poza tym pewnie zamknąłeś je szczelnie i nie dałeś mrówką areny i zaczął je zabijać opar substancji obronnych.
główny maruda
Awatar użytkownika
Formik

pn 23 sie, 2010

Drwal pisze:nie dałeś mrówką areny
Obrazek
Zamiast pokarmu dajcie sobie arenę.

Drwal pisz bardziej po Polsku.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Smalczyk116

wt 24 sie, 2010

Dobra, posłuchałem waszych rad i z małego pudełeczka po żywności zrobiłem im arenę. One z pudelka wyjść nie chcą więc to ich problem :D. A i jedna z księzniczek zrzuciła skrzydełko :wink:

A od nośnie błędów ortograficznych proszę nie zwracajcie uwagi ponieważ dziś miałem badania dyslektyczne i okazało się, że jestem dyslektykiem :lol:
Awatar użytkownika
Sott23

wt 24 sie, 2010

A od nośnie błędów ortograficznych proszę nie zwracajcie uwagi ponieważ dziś miałem badania dyslektyczne i okazało się, że jestem dyslektykiem :lol:

Ja bym sie nie cieszył chyba, ze cos innego cie tak cieszy :<

Flavuski jak są w małej liczbie to sporadycznie wystawiają czułki, ale mam od qń'ia jedna kolonie która juz ma z 150 osobników to do jedzenia ostatnio wyszło ok 100. Mieszkają w zrobionym przez niego formi po pudelkach(CD)
Obrazek
Zapraszam na blog o yerba mate: http://www.swiatyerby.pl
Awatar użytkownika
Formik

wt 24 sie, 2010

Dysleksja Cię z niczego nie tłumaczy. Od tego jest Firefox, żeby podkreślał błędy podczas pisania i żeby można było je wychwycić i poprawić.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Smalczyk116

śr 25 sie, 2010

''Ja bym sie nie cieszył chyba, ze cos innego cie tak cieszy :<''
No wiesz, mam więcej czasu na sprawdzianach nie liczą mi się ortografy więc jest cacy :wink:
ODPOWIEDZ