Pytania do dziennika L. flavus
Moderatorzy: slodkie_ciacho, Moderatorzy
-
Smalczyk116
Tu zadajemy pytania odnośnie dziennika L. flavus
Drwal pisze:nie dałeś mrówką areny

Zamiast pokarmu dajcie sobie arenę.
Drwal pisz bardziej po Polsku.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Truteń weteran.
-
Smalczyk116
Dobra, posłuchałem waszych rad i z małego pudełeczka po żywności zrobiłem im arenę. One z pudelka wyjść nie chcą więc to ich problem
. A i jedna z księzniczek zrzuciła skrzydełko
A od nośnie błędów ortograficznych proszę nie zwracajcie uwagi ponieważ dziś miałem badania dyslektyczne i okazało się, że jestem dyslektykiem
A od nośnie błędów ortograficznych proszę nie zwracajcie uwagi ponieważ dziś miałem badania dyslektyczne i okazało się, że jestem dyslektykiem
Ja bym sie nie cieszył chyba, ze cos innego cie tak cieszy :<
Flavuski jak są w małej liczbie to sporadycznie wystawiają czułki, ale mam od qń'ia jedna kolonie która juz ma z 150 osobników to do jedzenia ostatnio wyszło ok 100. Mieszkają w zrobionym przez niego formi po pudelkach(CD)
Ja bym sie nie cieszył chyba, ze cos innego cie tak cieszy :<
Flavuski jak są w małej liczbie to sporadycznie wystawiają czułki, ale mam od qń'ia jedna kolonie która juz ma z 150 osobników to do jedzenia ostatnio wyszło ok 100. Mieszkają w zrobionym przez niego formi po pudelkach(CD)
Dysleksja Cię z niczego nie tłumaczy. Od tego jest Firefox, żeby podkreślał błędy podczas pisania i żeby można było je wychwycić i poprawić.
>> Atlas mrówek online <<
Truteń weteran.
Truteń weteran.
-
Smalczyk116
''Ja bym sie nie cieszył chyba, ze cos innego cie tak cieszy :<''
No wiesz, mam więcej czasu na sprawdzianach nie liczą mi się ortografy więc jest cacy
No wiesz, mam więcej czasu na sprawdzianach nie liczą mi się ortografy więc jest cacy
.png)